Menu
Det går mot at Karsten Warholm må løpe om EM-gull i regn i München fredag. Foto: Javad Parsa / NTB

Kraftig væromslag rammer EM – regntung Warholm-kveld i München

Et strålende sommervær får en brå slutt i friidretts-EM. Det blir særdeles vått i timene fram til Karsten Warholm løper for gull.

Av NTB | 18.08.2022 16:00:42

Vær: En stekende sol har skint over mesterskapet i München. Slik blir det ikke fredag. Da slår været helt om, og ifølge yr.no skal det komme hele 57 millimeter nedbør over Olympiastadion.

Mesteparten er meldt å komme på ettermiddagen og kvelden. Det er ventet en god del regn når Warholm kjemper om nok en EM-tittel på 400 meter hekk. Finalen starter klokka 22.00.

Et kvarter tidligere stiller Amalie Iuel til start i kvinnefeltet på distansen. Jacob Boutera og Tom Erling Kårbø er en del av finalen på 3000 meter hinder fra 21.00.

Mye regn er også varslet for lørdagen (26 mm), men kveldsøvelsene ser ut til å gå fri for nedbør. Da er Pål Haugen Lillefosse og Sondre Guttormsen i EM-finalen i stav, mens Andrea Rooth skal i kvalifisering på 100 meter hekk.

Friidretten i München varer til søndag. Det pågår også et europamesterskap i sandvolleyball i den sørtyske millionbyen, og fredag spiller tittelforsvarerne Anders Mol og Christian Sørum åttedelsfinale.

(©NTB)

Flere nyheter: