Menu
Jules Koundé har fått en god start på Barcelona-karrieren. Foto: Joan Monfort / AP Photo / NTB.

Koundé om hvorfor han valgte bort Chelsea: – Foretrakk rett og slett Xavi

Det var en hard dragkamp mellom Chelsea og Barcelona om Jules Koundé. Nå forklarer han hvorfor han valgte den katalanske storklubben.

Av NTB | 19.09.2022 12:40:52

Sport: – Jeg var interessert i å være en del av denne nye bølgen, på jakt etter titler og å sette Barca tilbake der det alltid har vært, blant de beste klubbene, sa den franske midtstopperen.

Sevilla-president Monchi har i etterkant av overgangen uttalt at de først var enige med Chelsea om en overgang for 23-åringen, men at alt stoppet opp da London-klubben utsatte signeringen.

– Så var det samtalen med treneren. Vi snakket om fotball. Jeg følte en ekte tillit fra Xavi, at han hadde reell kunnskap om meg som person, spillet mitt og kvalitetene mine, sa Koundé og fortsatte:

– Jeg snakket også med Thomas Tuchel, og jeg følte at han ville at jeg skulle komme, men jeg foretrakk rett og slett Xavi.

Franskmannen har fått en god start på Barcelona-karrieren med fire clean sheets på sine fem kamper. Katalanerne ligger på 2.-plass i La Liga, to poeng bak serieleder Real Madrid.

(©NTB)