Menu
Bradley Beal får ikke bli med USA til OL grunnet virussmitte. Foto: Chase Stevens / Las Vegas Review-Journal via AP / NTB

Koronatrøbbel for Team USA – stjerne måtte trekke seg fra OL

Bradley Beal får ikke være med USAs basketballag til OL i Tokyo etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Laget må også avlyse fredagens treningskamp.

Av NTB | 16.07.2021 08:54:08

Sport: Beal, som scoret nest flest poeng i snitt i NBA forrige sesong, får ikke bli med USA til OL. Han måtte i karantene natt til fredag norsk tid, og ifølge lagkameraten Bam Adebayo skal Beal ha blitt smittet av koronaviruset.

– Man blir fortsatt stresset når noen får covid-19. Jeg husker da jeg hadde det, og det er noe man ikke ønsker at noen andre må gjennom, sier Adebayo ifølge nyhetsbyrået AP.

Adebayo skal ha snakket med Beal, som ikke skal ha vist noen symptomer på koronaviruset.

Det er ennå uvisst om Beal er blitt vaksinert eller ikke.

Team USA kom med nyheten om Beal på Twitter natt til fredag norsk tid. Der melder de også at en annen spiller i troppen, Jerami Grant, har blitt satt i karantene. Han er derimot fortsatt i troppen og er satt i karantene for å være på den sikre siden.

Noen timer etter nyheten om Beal ble det også kjent at USAs oppkjøringskamp mot Australia på fredag blir avlyst. Som med karantene til Grant begrunnet Team USA avgjørelsen med at de vil «opptre med varsomhet».

(©NTB)

Flere nyheter: