Menu
Ole Gustav Gjekstad og hans Kristiansand Vipers slo Flint Tønsberg til tross for flere koronafrafall. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Koronasvekkede Vipers vant komfortabelt – Byåsen sjokkerte Sola

Kristiansand Vipers stilte til start med ni spillere i oppgjøret mot Flint Tønsberg, men vant likevel komfortabelt 33-23. Byåsen sjokkerte tabelltoer Sola.

Av NTB | 13.10.2021 20:37:27

Sport: Vipers var uten Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. De er isolerte etter at det brøt ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgens kamp mot Slovenia.

Dermed var det opp til de resterende ni å vinne mot Flint Tønsberg onsdag. Det lyktes de med etter ni scoringer fra Vilde Kaurin Jonassen. Hun leverte fra start og hadde scoret seks mål til pause. Det endte 33-23 til slutt.

I Trondheim var det klart for Byåsen mot Sola. Ubeseirede Sola kom til kampen med seks seirer på seks forsøk, mens Byåsen kun hadde vunnet en av de første seks. Det var imidlertid vertene som skulle overraske med 23-20-seier.

Både Dina Klungtveit Olufsen og Mari Kristine Søbstad Molid scoret seks mål hver for Byåsen i seieren.

I Nordmøre ble alle poengene igjen i Molde etter at de slo Romerike Ravens 38-25. Elise Skinnehaug ble toppscorer i kampen med sine ni mål. Seieren er lagets sjette på sju kamper. Dermed kjemper de stadig oppe i toppen.

Det var tidlig et jevnt oppgjør mellom Fredrikstad og Tertnes. Men så tok hjemmelaget fra Østfold grep om kampen og ledet 17-14 til pause. Der endte det til slutt 34-28 fordel hjemmelaget Fredrikstad. Andrea Johansson scoret ni mål i kampen.

(©NTB)