Menu
Gyda Westvold Hansen har testet positivt for korona og konkurrerer ikke i junior-VM i kombinert som starter onsdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Koronasmittet Westvold Hansen melder forfall til junior-VM i kombinert

Storfavoritt Gyda Westvold Hansen og to andre norske kombinertløpere er koronasmittet. De stiller dermed ikke i junior-VM i Zakopane senere i uken.

Av NTB | 01.03.2022 16:06:13

Sport: De to andre er Mille Marie Hagen og Andreas Ottesen. I tillegg må Josefine Løken stå over mesterskapet på grunn av skade, opplyser Norges Skiforbund til NTB.

Inn i troppen kommer Jens D. Kvamme (Haslum), Torje Seljeset (Hornindal) og Heidi Traaserud Dyhre (Heddal).

Gyda Westvold Hansen har vunnet alle de seks verdenscuprennene denne sesongen, og hun har også vunnet de fire rennene i kontinentalcupen.

Norge sender totalt sju utøvere til junior-VM i kombinert i Zakopane 2.-5. mars. Her skal det konkurreres individuelt for begge kjønn, samt en blandet lagkonkurranse og en lagkonkurranse for herrene.

Sebastian Østvold (Lensbygda), Eidar Johan Strøm (Alta), Per Einar Skjæret Strømhaug (Folldal), Torje Seljeset (Hornindal), Jens D. Kvamme (Haslum), Oda Leiråmo (Bossmo og Ytteren) og Heidi Traaserud Dyhre (Heddal).

(©NTB)

Flere nyheter: