Menu
Det har kommet et tilfelle av koronasmitte i Vålerenga-troppen. Alle har testet seg på nytt fredag. Foto: Annika Byrde / NTB

Koronasmitte i VIFs ishockeytropp – lokaloppgjør utsatt

Torsdag kveld ble det avgitt en positiv test i troppen til Vålerengas ishockeylag. Lørdagens kamp mot Manglerud Star er utsatt.

Av NTB | 03.12.2021 13:00:24

Sport: Vålerenga-lege Anine Nordstrøm opplyser om smitten til nettstedet nitten.no.

Fra før har det vært flere med sykdom i klubben gjennom uken, i tillegg til skader som førte til at torsdagens kamp mot Stavanger Oilers ble utsatt.

Fredag opplyste Norges Ishockeyforbund om utsettelsen: «Kampen er utsatt inntil videre grunnet sykdom/skader hos Vålerenga på mange spillere».

Torsdagens positive prøve har gjort at hele troppen er testet på nytt.

– Vi venter på flere testsvar. Vi krysser fingrene og håper ikke det er flere positive. De har ikke symptomer, men vi vet jo ikke, sier Nordstrøm.

Norges Ishockeyforbund har publisert nye retningslinjer for kampavviklingen framover. Der står det at alle kampene skal spilles med mindre fem spillere eller flere har påvist koronasmitte.

Samtidig står det: «Spillere som nylig har testet seg med PCR-test, skal ikke delta på verken trening eller kamp før de har fått svar på testen».

(©NTB)

Flere nyheter: