Menu
João Cancelo scoret for Portugal i en landskamp mot Israel sist onsdag. Nå mister han EM på grunn av en positiv koronaprøve. Foto: Armando Franca / AP / NTB

Koronasmitte i Portugal-leiren: Cancelo mister EM

João Cancelo har testet positivt på koronaviruset. Manchester City-backen blir erstattet av Diogo Dalot i Portugals EM-tropp.

Av NTB | 13.06.2021 11:23:41

Sport: Det opplyser den regjerende europamesteren i en pressemelding.

Cancelo fikk positivt prøvesvar etter bruk av en hurtigtest lørdag. I midtuken scoret 27-åringen det tredje målet i Portugals 4-0-seier over Israel.

Dalot slutter seg til det portugisiske laget i Budapest. Tirsdag møter de Ungarn til første kamp i EM. 22 år gamle Dalot er under kontrakt med Manchester United, men var forrige sesong på utlån i Milan.

Det har den siste uken i alt vært seks smittetilfeller blant EM-lagene. Forrige helg testet Spania-duoen Sergio Busquets og Diego Llorente positivt, men sistnevnte avga senere negative prøver. Det er blitt spekulert på at Llorente fikk et testresultat som var «falsk positiv».

Tirsdag fikk svenskene Dejan Kulusevski og Mattias Svanberg påvist koronasmitte, mens russiske Andrej Mostovoj testet positivt fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: