Menu
Vincent Kriechmayr har etter covidsykdom ennå ikke avgitt negativ PCR-test. Det kan koste ham begge utforrennene i Wengen denne uka. Foto: Luciano Bisi, AP / NTB

Koronasmitte blant østerrikske alpinister

Østerrikes alpinlandslag er rammet av koronasmitte. Katharina Truppe har testet positivt, mens Vincent Kriechmayr venter på negativt prøvesvar etter covid.

Av NTB | 11.01.2022 20:03:21

Sport: Truppe var med sjuendeplass beste østerrikske kvinne i søndagens slalåmrenn i Kranjska Gora. Siden da har hun testet positivt, og dermed mistet hun tirsdagens kveldsslalåm på hjemmebane i Schladming.

Kriechmayr, som er regjerende verdensmester både i utfor og super-G, har gjennomgått covidsykdom den siste tiden, men ifølge ORF har han ennå ikke avlagt en negativ PCR-test, som er kravet før han kan slutte seg til verdenscupen igjen.

Av den grunn gikk han tirsdag glipp av den første treningsomgangen i utfor i Wengen. Om han ikke tester negativt innen onsdagens trening, går han glipp av begge utforrennene. Deltakelse i minst en treningsomgang er en betingelse for å stille til start i utforrenn.

Det er også super-G torsdag og slalåm søndag i Wengen.

(©NTB)

Flere nyheter: