reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Arsenaltrener Mikel Arteta får 55 færre kolleger i Arsenal-organisasjonen framover. Foto: Justin Tallis / AP Photo / NTB scanpix

Koronakrisen får konsekvenser for Arsenal: Må kutte 55 jobber

Koronapandemien får store konsekvenser for fotballklubben Arsenal. Tapte inntekter fører til at FA-cupvinneren må kutte 55 stillinger.

Av NTB | 05.08.2020 17:19:20

Sport: – Alle våre viktigste inntektskilder er betydelig redusert. Inntektene fra rettighetsavtaler, på kampdager og fra andre kommersielle aktiviteter er alle blitt hardt rammet, og disse innvirkningene vil i hvert fall fortsette inn i den kommende sesongen, sier sportssjef Raul Sanllehi og administrerende direktør Vinai Venkateshami i en uttalelse.

Klubben har de siste årene investert i flere nye ansatte, men nå ønsker man å utvikle klubben på en bærekraftig måte.

– De foreslåtte endringene handler til syvende og sist om å sikre at vi tar klubben videre og skaper den rette organisasjonen for en verden etter korona, og for å sikre at vi har ressursene til å komme tilbake til toppen her hjemme og i Europa.

Arsenal hadde ingen stor suksess i den nylig avsluttede Premier League-sesongen og endte til slutt på åttendeplass, men seier i FA-cupen lørdag ble en opptur for klubben. Seieren sikret dessuten en plass i europaligaen neste sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: