Menu
Leipzigs kommer også til å spille sine hjemmekamper for tomme tribuner. Tirsdag var det fullsatt i mesterligakampen mot Tottenham. Foto: Michael Sohn / AP / NTB scanpix

Korona-viruset: All Bundesliga-fotball går uten tilskuere

RB Leipzig har som siste lag i Bundesliga bestemt seg for å spille for tomme tribuner grunnet virusfrykt. Det skjer dagen etter en fullsatt kamp mot Tottenham.

Av NTB | 11.03.2020 14:03:12

Sport: Leipzigs supportere var på plass til mesterligakampen mot Tottenham og jublet for 3-0-seier og avansement, men nå melder klubben at det ikke blir noen fans til kampen mot Freiburg førstkommende helg.

– Vi hadde et intenst møte i morges, og med den nye utviklingen rundt koronaviruset hver dag, har vi nå bestemt at vi skal spille uten tilskuere på lørdag, sier Leipzigs sportsdirektør Oliver Mintzlaff i en uttalelse på klubbens Twitter.

Det betyr at alle lagene i den tyske toppdivisjonen har besluttet å spille uten tilskuere til stede. Leipzig var siste lag som ikke hadde gjort tiltak for å hindre spredning av korona-smitte, noe de fikk kritikk for.

Onsdag ble også det første tilfellet av korona-sykdommen i tysk fotball påvist. Hannovers tyske forsvarsspiller Timo Hübers testet positivt.

(©NTB)

Flere nyheter: