Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Korona og snø kjølte ned stemningen

Det har vært en roligere natt til søndag denne helgen sammenlignet med de siste helgene. Politiet tror at både avlyste julebord og kulde er medvirkende årsaker.

Av Egil M Solberg | 28.11.2021 06:47:56

Politilogg: I politidistriktet har det 25 registrerte ordensforstyrrelser i natt, men få av disse fant sted på Haugalandet.

– Både avlyste julebord og kulde kan være medvirkende årsaker til at denne natten ble roligere enn på flere uker, tror operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

16-årige jenter på kjøretur

To 16 år gamle jenter ble stanset kjørende i en bil ved opelkrysset i Haugesund lørdag kveld. Jenta som kjørte vil nå få utsettelse på å kunne ta førerkort. Det er ikke meldt om uhell i forbindelse med kjøringen. Bilen ble parkert og jentene overlevert mora til den ene jenta.

Utested måtte dempe musikken

Det ble meldt om støy fra et utested i sentrum av Haugesund ved 00.15-tiden i natt. Høy musikk førte til at naboer ikke fikk sove. Utestedet ble bedt om å dempe lydnivået og holde vinduer og dører stengt.

Bortvist fra sentrum

En mann i 20-årene ble i natt bortvist fra Haugesund sentrum. Mannen oppførte seg dårlig og var beruset.

Strekningsmåling på Karmøy

Utrykningspolitiet (UP) har i natt bøtelagt seks bilførere ved Bø på Karmøy. Der ble det gjort en gjennomsnittsmåling. Høyeste hastighet var 75 kilometer i timen i 60-sonen.

Mindreårige kolliderte i tunnel

I Sauda kjørte en bil inn i fjellveggen søndag morgen. Dette skjedde inne i Varstadtunellen. Tre ungdommer ble funnet gående langs veien etter ulykken. De innrømmet å ha vært i bilen og en av dem erkjente å ha vært sjåfør. De tre ble kjørt i ambulanse til sykehus for en sjekk. Sjåføren er bare 16 år gammel og hadde således ikke førerkort. De to andre er gutter på 14 og 15 år.

Flere nyheter: