reklame
Menu
Ryker hele den norske sesongstarten for Tiril Eckhoff og hennes lagkamerater? Foto: Carina Johansen / NTB

Korona-avlyst skiskytterstart på Sjusjøen, leter etter ny arena

Norges Skiskytterforbund leter etter en alternativ åpningsarena til Sjøsjøen for den planlagte sesongstarten 13.- 15. november.

Av NTB | 02.11.2020 14:23:12

Sport: I en pressemelding skriver forbundet at det ikke blir noe renn på Sjusjøen grunnet lokale myndigheters anbefaling om ikke å arrangere større arrangementer i Ringsaker.

Skiskytterforbundet forsøker å finne en alternativ arena.

– Viktigheten av å holde folk friske overgår alt annet i tiden vi er inne i nå. I lys av situasjonen vi er inne i og arbeidet for å redusere smittevernomfanget, har kommuneoverlegen i Ringsaker sammen med arrangør og rennlege, gjort en grundig vurdering og besluttet at det mest forsvarlige er å ikke slippe opp for et så stort idrettsarrangement i kommunen nå. Det stiller vi oss selvsagt bak, forteller president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten i pressemeldingen.

Norges Skiskytterforbund skriver at de forsøker å finne en alternativ arena med en annen lokal smittesituasjon, og som har mulighet til å arrangere skiskytternes sesongstart 13.- 15. november på en trygg og smittevernmessig forsvarlig måte.

(©NTB)

Flere nyheter: