Menu
Martin Gran bidro med mål og assist i Lillehammers 5-2-seier over Narvik. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Kontrollert Lillehammer-seier i Narvik

Lillehammer var best fra start og slo Narvik 5-2 i den eneste av torsdagens eliteseriekamper i ishockey som ikke ble koronautsatt.

Av NTB | 07.01.2021 20:53:27

Sport: Pandemisituasjonen skaper store utfordringer for norsk topphockey, men Narvik kunne ta imot Lillehammer på en dag der de tre andre oppsatte kampene ikke kunne spilles.

Det ble en gledelig kveld for gjestene, som var effektive i starten og ledet 2-0 allerede etter fire minutter. Martin Gran og Austin Cangelosi tegnet seg på scoringslista.

3-0 kom ved Stein André Hagen etter et kvarters spill. Han var først på en retur fra keeper og hamret pucken i mål.

I midtperioden skulle Narvik kjempe seg til en redusering som tente et visst poenghåp. 19-åringen Kenneth Pappalardo Gulbrandsen gjorde 1-3 med en flott avslutning.

Men før perioden var omme rakk Lillehammer å punktere oppgjøret i overtall. Narvik slet med å få pucken ut av egen sone, og det endte med at Julius Persson sendte gjestene opp i 4-1-ledelse.

Tenåringen Gulbrandsen scoret igjen på en kontring midtveis i tredje periode, men nærmere kom ikke Narvik. I stedet kunne Andreas Martinsen sette inn 5-2 i åpent bur på tampen.

Med seieren er Lillehammer fortsatt nummer fem i eliteserien, fire poeng bak Stavanger. Narvik er nest sist på tabellen og har et godt stykke opp til sluttspillplassene.

(©NTB)

Flere nyheter: