reklame
Menu

Kontroll på to personer etter alvorlig hendelse i Sveio – situasjonen uavklart

Politiet har kontroll på to personer etter det de beskriver som en alvorlig hendelse i Sveio i Rogaland. Samtidig betegner de situasjonen som uavklart.

Av NTB | 08.10.2020 13:54:02

Kriminalitet og rettsvesen: – Det er viktig å understreke at utenforstående ikke er i fare som følge av hendelsen, men de oppfordres til å holde seg unna området inntil videre, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt i en pressemelding som ble sendt i 12.30-tiden torsdag.

I tillegg til de to som politiet har kontroll på, skal tre andre personer befinne seg innenfor området politiet er på.

– Vi jobber nå med å få kontroll på disse personene, samt å få et bedre situasjonsbilde. Politiet ber om forståelse for at vi ikke kan si mer om hendelsen nå, understreker Solheim.

Politiet opplyser på Twitter at det foreløpig ikke er registrert skade på personer på stedet.

Et vitne på stedet forteller at politiet konsentrer seg om et område ved et hus. Etter det avisa erfarer er beredskapsstyrken sendt inn i området.

Et vitne som bor på stedet, var på vei hjem da han kom over store styrker med tungt bevæpnet politi.

– De satt ved autovernet og siktet ned mot et område hvor det ligger flere boliger, sier han.

Politidistriktet la ut den første meldingen om hendelsen klokka 11.41 torsdag. Over en time senere var de fortsatt på stedet og meldte klokka 12.51 at situasjonen fortsatt er uavklart.

Haugesunds Avis skriver at det er tungt bevæpnet politi på stedet. Politiet stanset avisas journalist ved avkjøringen til Gullvegen ved Mølstrevåg.

Like før klokka 10.30 fikk politiet melding om det som fremsto som en alvorlig hendelse på en adresse i Gullvegen i Sveio. De rykket ut til stedet med store ressurser.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: