Menu
Søndag ettermiddag hadde brannvesenet kontroll på brannen på gjenvinningsstasjonen på Hærland utenfor Mysen og holdt på med etterslokking. Foto: Freddie Larsen / NTB

Kontroll på kraftig brann på gjenvinningsstasjon utenfor Mysen

Brannvesenet vil drive med etterslukking utover kvelden etter den kraftige brannen i et bygg inne på gjenvinningsstasjonen på Hærland utenfor Mysen.

Av NTB | 19.06.2022 15:01:10

Ulykker og naturkatastrofer: Like før klokken 10 søndag meldte 110-sentralen Øst at brannvesenet rykket ut etter melding om brann på søppelfyllingen i Faugliveien på Hærland.

– Kraftig brann i et bygg inne på gjenvinningsstasjonen. Store styrker fra brannvesenet er på vei til stedet, skrev 110-sentralen på Twitter.

Søndag ettermiddag hadde brannvesenet kontroll på stedet og holdt på med etterslokking. Det arbeidet kommer til å vare en stund, skriver Smaalenenes Avis.

Ifølge avisen var det en stor kvern som kverner trevirke til flis, som begynte å brenne inne i bygget.

– Det er en del luft mellom byggene, så det er ikke veldig stor fare for spredning til andre bygg. Det skal heller ikke være noen personer til stede, så det er ikke fare for liv eller helse, opplyste 110-sentralen til avisen kort tid etter at brannen ble meldt.

(©NTB)

Flere nyheter: