fbpx
Menu
Det ble meldt om eksplosjon i et industriområde på Toppe i Åsane torsdag ettermiddag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Kontroll på brann i industriområde i Bergen

Brannvesenet har kontroll på brannen i et industriområde i Åsane i Bergen. Politiet fikk flere meldinger om eksplosjon.

Av NTB | 11.07.2019 17:35:04

Ulykker og naturkatastrofer: Brannvesenet i Bergen fikk kontroll over brannen i industriområdet Toppemyr ved 17-tiden torsdag.

– Vi har kontroll på situasjonen og har slukket brannen, men har to stasjoner hvor vi skal observere utover kvelden, sier vaktkommandør Helge lund i brannvesenet i Bergen til NTB ved 18.45-tiden torsdag kveld.

Politiet mottok den første meldingen klokken 16.12.

Både politiet og brannvesenet mottok flere meldinger fra privatpersoner som meldte om «pågående eksplosjoner og kullsvart røyk innover området».

Da politiet ankom stedet, opprettet de en sikkerhetssone på 300 meter, og sperret av området. Imens ba brannvesenet folk om å holde god avstand og lukke vinduer i hus for å unngå røyk.

– Det er ikke meldt om personskader, eller at noen er savnet. Vi vet heller ikke hvor mange eksplosjoner det var, sier Helge Lund.

Politiet kalte inn en skarpskyter dersom det skulle bli nødvendig å skyte ned flere glassflasker som befant seg i området.

Flere nyheter: