Menu
Daglig leder i Kongsvinger, Espen Nystuen, bekrefter at klubben har vært i samtaler med Vegard Hansen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.

Kongsvinger bekrefter samtaler med Vegard Hansen

Vegard Hansen har vært i dialog om trenerjobben i Kongsvinger, forteller klubbens daglig leder Espen Nystuen til Discovery.

Av NTB | 08.11.2022 19:51:20

Sport: – Jeg har sett at han er blitt nevnt. Jeg kjenner Vegard veldig godt, og han kjenner Kongsvinger veldig godt. Vi har hatt samtaler med ham, men det har ikke kommet noe videre. Det er ikke sånn at han er tilbudt noe jobb hos oss. Det kan hende det blir Vegard Hansen, og det kan hende det blir noen andre, sa Nystuen i forkant av tirsdagens kamp mot KFUM Oslo i opprykkskvalifiseringen til Eliteserien.

KILs hovedtrener Eirik Mæland avslørte tidligere i år at han gir seg etter sesongen. Dermed må laget som endte på 6.-plass i 1. divisjon, se seg om etter en ny mann for jobben.

Det har versert mange rykter om at den tidligere Mjøndalen-treneren Vegard Hansen er den heteste kandidaten til å ta over. Hansen ledet MIF i 16 år, men måtte i sommer forlate klubben. Siden har Hansen jobbet som ekspert hos Discovery.

(©NTB)