Menu
Kongehuset publiserte onsdag kveld en uttalelse fra kong Harald, som sender sine tanker til alle som er berørt av leirskredet i Gjerdrum. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB

Kong Harald om leirskredet: Mine tanker er hos alle som er berørt

Kong Harald sender en hilsen til de pårørende og berørte etter leirskredet i Gjerdrum. – Har gjort dypt inntrykk på meg, sier kongen.

Av NTB | 30.12.2020 18:38:13

Kuriosa og kjendiser: – Nattens skredulykke i Gjerdrum har gjort dypt inntrykk på meg og min familie. Mine tanker er hos alle som er berørt, skadd, har mistet hjemmet sitt og som nå lever i frykt og uvisshet om det fulle omfanget av katastrofen, heter det i kongens uttalelse publisert onsdag kveld.

– I en situasjon som fremdeles er uoversiktlig, sender jeg et inderlig håp og min varmeste omtanke til alle som er rammet av katastrofen, sier han.

Samtidig takker han alle nødetater, nabokommuner og frivillige som deltar i det krevende arbeidet på stedet.

Flere nyheter: