Menu
I slutten av mars sendte kong Harald en påskehilsen til det norske folk fra Bygdøy kongsgård. Nå er han friskmeldt etter en kneoperasjon i slutten av januar. Foto: Simen Løvberg Sund, Det kongelige hoff / NTB

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt etter en kneoperasjon i slutten av januar. Han gjenopptar sine konstitusjonelle plikter fra mandag 12. april, opplyser Kongehuset.

Av NTB | 10.04.2021 11:33:03

Kuriosa og kjendiser: Kongen ble innlagt på Rikshospitalet 29. januar og operert dagen etter for en skadet sene over høyre kne. Kongehuset opplyste da at operasjonen var vellykket.

Kong Harald oppholdt seg på Kongsseteren i mars der han fikk fysioterapibehandling. I påsken var han og dronning Sonja på Prinsehytta i Sikkilsdalen i Jotunheimen, kongefamiliens private eiendom siden 1924.

Sykmeldingen er en av flere kongen har hatt det siste halvannet året. I september i fjor var han sykmeldt i en periode i forbindelse med en hjerteoperasjon, og i januar i fjor ble han sykmeldt som følge av svimmelhet. Høsten i forveien førte en virusinfeksjon til sykmelding.

Flere nyheter: