Menu
Vincent Kompany blir tilskuer under sin egen testimonialkamp. Den tidligere Manchester City-kapteinen har pådratt seg en lårskade. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Kompany mister sin egen testimonial

Den mangeårige Manchester City-kapteinen Vincent Kompany skal hylles med egen testimonialkamp onsdag kveld. Selv går han glipp av den på grunn av en skade.

Av NTB | 11.09.2019 15:36:46

Sport: – Jeg spiller ikke i kveld, dessverre. Det er typisk meg, er det ikke? Jeg har en liten hamstringskade, meldte Kompany da han møtte pressen foran kampen.

En rekke fotballstorheter er på plass i Manchester for å hylle Kompany, som spilte for City i elleve sesonger fram til i vår. Mannen som nå er spillende trener i Anderlecht, vant fire Premier League-titler med de lyseblå.

Joe Hart, Kolo Touré, David Silva, Sergio Agüero og Mario Balotelli er blant spillerne på Citys legendelag, som skal ledes av City-manager Josep Guardiola.

Laget skal møte en stjerneellever av Premier League-spillere som har møtt Kompany på banen. Blant spillerne på laget er Edwin van der Sar, Gary Neville, Ryan Giggs, Thierry Henry og Robin van Persie. Lagleder er Roberto Martínez.

(©NTB)

Flere nyheter: