Menu
Partier i Ap Jonas Gahr Støre taper fortsatt velgere, blant annet til Frp. Her ved leder Siv Jensen FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix.

– Kommunismen truer Norge

- Kommunistene på ytterste venstrefløy fosser frem på meningsmålingene på bekostning av Arbeiderpartiet. Heldigvis øker FrP mer på den siste meningsmålingen, sier Terje Halleland i Frp.

Av Egil M Solberg | 08.07.2018 16:01:26

Meningsmåling og politikk: Arbeiderpartiet fikk bunnotering med 23,7 prosent på den siste meningsmålingen Norfakta har gjort for Nationen og Klassekampen.

Mens Arbeiderpartiet går ned med 0,4 på målingen, øker FrP med hele 2,3 prosentpoeng.

– Alltid hyggelig med målinger som viser fremgang. Det er jo en bekreftelse på at folket mener regjeringen leverer, sier Halleland.

Støres mulige partnere – Sp+SV+MDG+R – ble samlet målt til 24,8. Arbeiderpartiet er da lavere enn summen av disse fire partiene.

Alternativet til dagens regjering er i endring

 

– At vi nå har en opposisjon hvor «resten» er større enn Arbeiderpartiet, viser at disse vil forlange gjennomslag i en eventuell regjering, sier Halleland.

– En regjering med Rødt, MDG og SV vil bety slutten på oljeindustrien og den rikdommen vi har opparbeidet de siste 30-40 årene, fortsetter Halleland.

Hva betyr dette for Senterpartiet?

– At vi har et Arbeiderparti i full oppløsning, som sier seg villig til å samarbeide med kommunister og miljøfanatikere. Men ønsker virkelig Senterpartiet å samarbeide med disse? Det må Senterpartiet nå svare sine velgere på, sier Halleland.

Flere nyheter: