Menu
Jahn Teigen bisettes fra Tønsberg domkirke onsdag klokken 12.30. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX

Kommunelegen begrenser publikum under Jahn Teigens bisettelse i Tønsberg

Jahn Teigens bisettelse i Tønsberg domkirke gjennomføres som planlagt onsdag, men det blir begrensninger i hvor mange som får delta etter råd fra FHI.

Av NTB | 10.03.2020 19:31:27

Medisin og helse: – Vi har hatt hyppig kontakt med kommunelegen angående dette og fått anbefalt å gjennomføre som planlagt, sier artistens mangeårige manager Trond Lie til NTB.

Folkehelseinstituttet (FHI) kom tirsdag med nye anbefalinger ved store arrangementer for å begrense spredning av koronaviruset.

Jahn Teigen bisettes onsdag klokken 12.30 fra Tønsberg domkirke, som har en kapasitet på 500.

Kommuneoverlege Sigmund Skei i Tønsberg sier til TV 2 at de vil begrense antall besøkende i både i og utenfor kirken til 500 personer.

– Det er to parallelle arrangementer i forbindelse med bisettelsen. Det er ett i kirken og et utenfor med storskjerm. Nå har vi besluttet å sette en begrensning, slik at vi maksimalt slipper inn 500 personer på hvert arrangement, sier Skei.

Benedicte Adrian meldte mandag at hun ikke kommer til å delta i bisettelsen på grunn av koronafrykt. Til TV 2 sa hun at hun ikke er redd for koronaviruset, men at hun har nære og kjære hun må tenke på.

Den folkekjære artisten Jahn Teigen døde 24. februar, 70 år gammel.

(©NTB)

Flere nyheter: