Menu
Avaldsnes fortsetter å slite under John Arne Riises ledelse og tapte X-X for Stabæk. Her fra en tidligere kamp mot LSK Kvinner. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Riises Avaldsnes tapte igjen

John Arne Riise og Avaldsnes røk 0-2 borte mot Stabæk.

Av NTB | 05.06.2022 17:01:09

Sport: Riises Avaldsnes blir værende på sju poeng. Tapet mot Stabæk var lagets tiende nederlag denne sesongen. Bortsett fra en tilkjent 3-0-seier i den avlyste kampen mot Kolbotn i april, har Riises lag bare vunnet én gang (mot tabelljumbo Røa).

Røa har fortsatt til gode å vinne en kamp i Toppserien og må vente minst en uke til. Borte mot fremadstormende Lyn måtte Røa gi tapt med 1-3 i søndagens Oslo-derby.

Rosenborg fikk en sjanse til å ta innpå gullrivalene Brann og Vålerenga, som møtes i hovedkampen i søndagens toppserierunde.

Borte mot Arna-Bjørnar tok trønderne kommandoen fra start og ledet komfortabelt 3-0 allerede etter en halv omgang. Til slutt vant RBK 4-2 og står med 29 poeng etter 13 kamper.

Lyn ligger dermed på 4.-plass på tabellen, som er den siste plassen som gir inngang til sluttspillet i Toppserien. LSK Kvinner var favoritt før sesongen til å ta den fjerde plassen i sluttspillet, men tapte igjen søndag. Med 1-2 borte mot Kolbotn er romerikingene bare nummer seks med seks poeng opp til Lyn.

(©NTB)

Flere nyheter: