Menu
Jarl Magnus Riiber vant verdenscupen denne sesongen. Kombinertgutta skal etter planen starte i Ruka i siste helg i november. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kombinertgutta åpner i Ruka, jentene starter i Lillehammer

Jarl Magnus Riiber starter den neste verdenscupsesongen i finske Ruka. Gyda Westvold Hansen og kombinertkvinnene innleder på Lillehammer.

Av NTB | 13.04.2022 12:04:32

Sport: Det fremgår av den foreløpige terminliste fra Det internasjonale skiforbundet.

Mennene skal starter verdenscupen i Ruka helgen 25.-27. november med tre individuelle renn.

Kvinnenes begynner på sin side helgen etter i Lillehammer med to renn i normalbakken. Der skal også Riiber & co. ha to renn, ett i normalbakken og ett i storbakken.

For gutta er det planlagt 23 individuelle renn neste vinter, men kun en lagsprint. Det er også planlagt en blandet konkurranse for kvinnene i estiske Otepää første helgen i 2023.

Kvinnenes skal etter planen ha 13 individuelle renn. Finalen er lagt til Norge, og går trolig i Holmenkollen, 10.-11. mars. Mennenes verdenscupfinale er planlagt i Lahti helgen 25.-26. mars.

Den foreløpige planen skal først godkjennes av kombinertkomiteen i FIS 13. mai. Så skal kalenderen legges fram på FIS-kongressen i slutten av samme måned.

VM i 2023 går av stabelen i Planica, Slovenia 22. februar til 5. mars. Junior-VM er lagt til Whistler, Canada, 29. januar til 5. februar.

(©NTB)