Menu
Torbjørn Bergerud var god da Kolstad tok seg videre i europaligakvalifiseringen på bekostning av Drammen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kolstad videre i europaligakvalifiseringen

Storsatsende Kolstad viste seg best i den helnorske duellen om avansement i europaligakvalifiseringen i håndball. Drammen ble slått 29-21 på bortebane.

Av NTB | 04.09.2022 22:41:09

Sport: Kolstad ledet med to mål etter hjemmekampen, men i Drammenshallen tok trønderlaget kommandoen direkte med høyt tempo i angrepsspillet. På stillingen 3-8 måtte Drammen-trener Kristian Kjelling ta timeout.

Det hjalp litt, og Drammen var oppe på 10-10 før Kolstad tilrev seg 13-11-ledelse ved pause. Med en meget god Torbjørn Bergerud i mål sa Kolstad takk for følget utover i den andre omgangen, vant kampen med åtte måls margin og avanserte til 2. kvalifiseringsrunde med sammenlagt 57-47.

Ti lag tok seg i helgen videre i europaligakvalifiseringen, mens 14 lag var automatisk klare for 2. kvalifiseringsrunde, der det skal spilles om 12 ledige plasser i gruppespillet. 12 lag er automatisk klare for gruppespillet, som innledes i slutten av oktober.

(©NTB)