Menu
Anthony Modeste scorer Kölns første mål i 2-2-kampen mot Fortuna Düsseldorf. Foto: Thilo Schmülgen, Pool via AP / NTB scanpix

Köln spurtet til poeng i lokaloppgjøret

Fortuna Düsseldorf så ut til å sørge for den 11. borteseieren på 18 kamper siden 1. Bundesliga fotball startet igjen, men Köln sikret 2-2 med to sene scoringer.

Av NTB | 24.05.2020 20:32:46

Sport: Gjestene ledet 2-0 da det sto igjen tre minutter, men Anthony Modeste skapte ny spenning da han nikket inn reduseringsmålet på innlegg fra innbytter Dominick Drexler. På overtid steg Jhon Cordoba i været på et nytt innlegg fra Drexler og sørget for poengdeling.

Dermed forsvant det som ville vært to kjærkomne poeng for Fortuna Düsseldorf, som ligger på kvalifiseringsplass med bare to lag bak seg. Det er tre poeng ned til Werder Bremen under streken og tre opp til Mainz på trygg plass.

Kenan Karaman ga Fortuna ledelsen fem minutter før pause med et skudd som endret retning. Köln hadde ballen mest og hadde sjansen til å utligne da laget fikk straffespark da Mark Uth ble felt rett før timen var spilt. Uth tok selv straffesparket og misset det, og på returen gikk to Köln-spillere i veien for hverandre slik at ingen av dem fikk avsluttet.

I stedet kontret Fortuna rett etterpå, og Erik Thommy scoret målet som lot til å punktere kampen.

For Köln var 20-årige Ismail Jakobs med fra start. Han var en av dem som testet positivt på koronavirus forut for oppstarten av tysk fotball igjen.

– Det var godt å ha ham tilbake etter at han måtte i karantene. I dag så vi ham sprudle igjen, og det var hyggelig, sa trener Markus Gisdol til Sky.

Köln klatret met ett poeng forbi Hertha Berlin til 10.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: