Menu
Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen og José Mourinho etter kampen på Aspmyra som endte 6-1 til Glimt. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Knutsen om Mourinhos Solbakken-interesse: – Kan hviske ham i øret hvor lista ligger

Bodø/Glimt-trener tar Romas påståtte interesse for Ola Solbakken med knusende ro foran torsdagens kvartfinalekamp i conferenceligaen.

Av NTB | 06.04.2022 14:49:33

Sport: Det er uklart om Bodø/Glimts stjerne Solbakken blir klar til kampen. Knutsen opplyste at han har vært syk etter 2-2-kampen mot Rosenborg i serieåpningen.

Flere medier har rapportert om at Roma ønsker seg Solbakken allerede i sommer. Vingen har imponert stort i conferenceligaen og var toneangivende i begge oppgjørene mot José Mourinhos menn.

– Det har jeg ikke sett. Det at vi skal bruke mye tid på at det er interesse for våre spillere, det kommer jevnt og trutt. Det er litt konsekvensene av gode prestasjoner for lag og enkeltspillere, sa Knutsen.

Flere medier, blant annet Dagbladet, opplyser at prislappen skal ligge på i underkant av 50 millioner kroner.

– Hvis Roma er interessert i Solbakken, har de sikkert kommet med et utgangspunkt om hva de tenker de kan betale. Alle som kjenner Glimt, vet at det høres lite ut. Jeg tror ikke det er noen andre i den prisklassen, så hvorfor skal våre være det? spurte Knutsen retorisk.

– Men det kan vi eventuelt ta med José Mourinho i morgen. Jeg kan hviske ham i øret hvor jeg mener lista ligger, sa Knutsen med et glimt i øyet.

Mourinho og hans Roma ankommer Bodø onsdag kveld. Torsdag er den første kvartfinalekampen. Et noe redusert Roma-lag tapte hele 1-6 for Glimt i gruppespillkampen i høst. Mot et mer toppet lag i Roma ble det 2-2.

Returkampen i conferenceligaen spilles skjærtorsdag.

Knutsen la til at det ikke er noen nye skadebekymringer på laget som spilte 2-2 mot Rosenborg i serieåpningen.

(©NTB)