Menu
Ingrid Landmark Tandrevold ble beste norske under fredagens sprint i Otepää. Her fra stafetten i Kontiolahti sist helg. Foto: Vesa Moilanen / Lehtikuva via AP / NTB

Knotten tangerte karrierebeste – de norske stjernene skuffet

Karoline Knotten klinket til og tok tredjeplassen under skiskyttersprinten i Otepää fredag. Det er tangering av 27-åringens beste resultat i karrieren.

Av NTB | 11.03.2022 15:25:08

Sport: Knotten leverte forrykende på standplass og gikk ut med elleve sekunders ledelse på Julia Simon etter den andre skytingen. Det forspranget viste seg å bli for tøft å holde på.

Vingrom-jenta gikk det hun var god for mot slutten og kjempet seg inn på tredjeplass, 1,8 sekunder bak tyske Vanessa Voigt. Franske Simon vant.

Ingrid Landmark Tandrevold hadde én bom på sine to skytinger og gikk i mål til annenplass, men ble senere flyttet nedover på resultatlista og er på en foreløpig femteplass.

Marte Olsbu Røiseland fikk én bom på første skyting. På stående gjentok hun det, og var dermed ute av seierskampen med nok en 150-metersrunde etter skyting. Hennes nærmeste konkurrent til å vinne verdenscupen sammenlagt, Elvira Öberg, kom seg inn like foran Froland-utøveren og opprettholder med det spenningen om seieren med fire verdenscuprenn igjen.

Røiseland er foreløpig nummer ti i Otepää-rennet med Tiril Eckhoff på plassen bak.

Verdenscuphelgen i Estland fortsetter med fellesstart lørdag. Søndag er det blandet stafett og parstafett på programmet.

Verdenscupen avsluttes i Holmenkollen fra 17. til 20. mars.

(©NTB)

Flere nyheter: