reklame for Sheiken Bowling
Menu
Guri Knotten blir ny direktør for nordiske grener i Sveits. Foto: Terje Pedersen / NTB

Knotten blir sjef for nordiske grener i Sveits

Guri Knotten tar over jobben som direktør for nordiske grener og skiskyting i det sveitsiske skiforbundet foran den kommende VM-sesongen.

Av NTB | 11.06.2022 15:15:56

Sport: Dermed er hun klar for en ny skijobb i Sveits. Bladet omtalte saken først. Knotten har solid bakgrunn både som løper og trener. Fra 2011 var 47-åringen sportssjef for det sveitsiske langrennslandslaget.

Hun var også mangeårig prosjektleder for Trondheims VM-søknad, som til slutt førte fram da Trondheim ble tildelt ski-VM i 2025.

I april ble det klart at Knotten blir Vegard Ulvangs erstatter som norsk representant i Det internasjonale skiforbundets langrennskomité.

Swiss-Ski opplyser at Knotten trer inn i direktørjobben 1. september, og at de med ansettelsen har fått en «personlighet som er godt kjent i nordiske grener i Sveits og som tidligere har hatt stor suksess».

Knotten tar over etter Hippolyt Kempf.

– Jeg har fantastiske minner fra årene som trener i Swiss-Ski. Kontakten til noen av dem jeg nå skal jobbe sammen med igjen har jeg aldri brutt, selv etter at jeg kom tilbake til Norge. Jeg er veldig glad for å ha ansvaret for den nordiske idretten i forbundet, sier Knotten.

(©NTB)

Flere nyheter: