reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Politiet pågriper en person i forbindelse med en knivstikking på en privatadresse i Elverum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Knivstikkingen i Elverum: Politiet har kontroll på antatt gjerningsperson

Politiet har kontroll på personen de mener står bak knivstikkingen i Elverum fredag ettermiddag. Vedkommende ble funnet skadd, opplyser politiet.

Av NTB | 30.10.2020 19:23:26

Kriminalitet og rettsvesen: Skadene er forenlig med fallskader. Personen er fraktet til Elverum sykehus. Skadeomfanget er ukjent, opplyser politiet i Innlandet på Twitter klokka 18.49.

Politiet har hele fredag ettermiddag og kveld søkt med store styrker i området vest for Glomma og sør for Terningmoen leir etter at en kvinne ble knivstukket på en privat adresse.

– Søket pågår i området ved tømmerterminalen og skogsområdene rundt, sa Løvseth til NTB tidligere fredag ettermiddag.

Til Dagbladet opplyser pressevakten ved Sykehuset Innlandet at kvinnen er stabil, men moderat skadd. Hun er fraktet videre til Ullevål sykehus.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 14.24. Beboere i området ble oppfordret til å holde seg inne og låse dører og vinduer. Ifølge operasjonsleder Haagen Løvseth var kvinnen trolig et tilfeldig offer.

I en pressemelding opplyste politiet at gjerningsmannen antas å være psykisk ustabil.

Knivstikkingen ble tidligere fredag satt i sammenheng med observasjoner av en ustabil eller ruset person natt til fredag. I tillegg ble en militæruniform stjålet fra Terningmoen militærleir i Elverum.

(©NTB)

Flere nyheter: