reklame
Menu
Politiet og ambulanser rykket ut til Danmarksplass i Bergen, etter at det kom inn melding om at flere skulle være knivstukket. Foto: Eivind Senneset / NTB scanpix

Knivdrama i Bergen – en kvinne pågrepet, en letter skadd

En kvinne tilsølt i blod er pågrepet etter å ha oppført seg truende med kniv i området Kronstad i Bergen. En ansatt på legevakta er lettere skadd.

Av NTB | 13.08.2020 16:32:37

Kriminalitet og rettsvesen: Bergens Tidende skriver at en tilsatt ved legevakta er lettere skadd. Politiet søker etter flere skadde i området for å være sikker, men tror de nå har oversikt, skriver avisa.

Politiet meldte først til NTB at minst en person var skadd etter at politiet fikk melding om at en kvinne i slutten av 20-årene ble observert med kniv og tilsølt av blod i området Kronstad-Danmarksplass.

– Det betyr ikke at det ikke er flere skadde, men sannsynligvis har kvinnen hatt blod på seg som har smitte over på andre, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Vest politidistrikt til avisen.

– Kvinnen ivaretas nå av helsevesenet. Politiet har ikke funnet andre skadde personer i området hvor gjerningspersonen har beveget seg, opplyser politiet videre.

Operasjonssentralen fikk melding om saken klokken 14.06.

– Det ble meldt om en truende person som gikk mot legevakten. Forbipasserende oppfattet at flere ble knivstukket, sa operasjonsleder Bjarte Rebnor tidligere torsdag.

– Vi snakker også med vitner som har sett gjerningspersonen, sier operasjonslederen.

Politiet bekrefter at mistenkte har skader i en hånd som antas som selvpåført knivskade.

Det har ikke kommet meldinger om flere skadde i området, som er tett befolket. Likevel leter politiet mellom Danmarks Plass og Bergen legevakt, en strekning på noen hundre meter, for å se om noen flere kan ha blitt skadd.

Flere nyheter: