reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Chelsea-sjef Frank Lampard jobber med å forsterke spillerstallen ytterligere. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix

Klubb bekrefter forhandlinger – Chelseas kjøpefest kan fortsette

Den franske fotballklubben Rennes bekreftet onsdag at det pågår forhandlinger med Chelsea om en overgang for keeperen Edouard Mendy.

Av NTB | 09.09.2020 18:52:59

Sport: Chelsea-manager Frank Lampard har forsterket klubbens spillerstall kolossalt i sommer, men kjøpefesten i London behøver ikke være over.

Onsdag opplyste Rennes-president Nicolas Holveck at han forhandler med Premier League-storheten om en overgang for klubbens senegalesiske målvakt Mendy.

– Samtaler er i gang, men vi er fortsatt i diskusjonsfasen. Det foreligger ingen avtale så langt, vi er langt unna det, sa Holveck ifølge det franske nyhetsbyrået AFP.

Uttalelsen falt da Rennes presenterte klubbens nye spiss Serhou Guirassy.

Franskfødte Mendy kom til Rennes i fjor sommer. Han var helt sentral da klubben forrige sesong imponerte med en tredjeplass i Ligue 1. Det ga plass i mesterligaens gruppespill for første gang i Rennes-historien.

Rennes-president Holveck legger ikke skjul på at Mendy ønsker seg en overgang.

– Jeg forstår Edouards ønske, han har snakket med oss om det. Men han er ikke akkurat i den verste klubben i Europa. I øyeblikket er han i Rennes og i høyeste grad en del av klubben, sa han onsdag.

Chelsea anslås å ha brukt rundt to milliarder kroner på spillerkjøp så langt i sommer. Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech og Ben Chilwell er alle hentet til klubben.

I tillegg har manager Lampard hentet Thiago Silva på lån i Paris Saint-Germain.

Nå kan det også være en forsterkning på gang på keeperplassen. Klubbens sisteskanse Kepa Arrizabalaga måtte tåle kritikk for sin innsats forrige sesong.

<p>(©NTB)</p>

Flere nyheter: