Menu
Femke Bol fra Nederland, Viktoriya Tkatsjuk og Hanna Ryzjykova fra Ukraina og Line Kloster og Amalie Iuel fra Norge på pressekonferanse i Oslo rådhus, dagen før Bislett Games. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kloster om den fantastiske sesongstarten: – I mitt livs form

Line Kloster (32) har imponert stort i sesongstarten og har tatt EM- og VM-kravet på 400 meter hekk. Hun har også vært nær å ta norgesrekorden på 400 meter.

Av NTB | 15.06.2022 18:01:12

Kuriosa og kjendiser: – Jeg er i mitt livs form. Jeg har slått min personlige rekord fire ganger, i fire forskjellige konkurranser, sa Kloster på onsdagens pressekonferanse foran Bislett Games.

Kloster løp inn til personlig rekord 52,34 på 400 meter under et Grand Prix-stevne i Sør-Afrika i mars. Det var bare sju tideler bak Amalie Iuels norske rekord på 51,64.

– Planen var alltid å starte sesongen ganske sent, og gjøre et par løp før mesterskapene som kommer. Jeg ønsker å løpe så mye som jeg ønsker, og så ta en liten pause, sa Kloster.

Før Bislett Games torsdag kveld er Kloster beskjeden om sine målsettinger, men er klar på at hun ønsker å fortsette storformen.

– Jeg håper å få til en bra løp og gjøre mitt beste, sa Vidar-løperen.

Kloster løp for første gang under 55 sekunder på 400 meter hekk i mai, og satte personlig rekord med 54,99.

Hun har fra før klart både EM- og VM-kravet på 400 meter hekk.

(©NTB)