Menu
Jürgen Klopp gir seg ikke i Liverpool med det første. Foto: Jon Super / AP / NTB

Klopp plusser på to Liverpool-år i ny avtale

Jürgen Klopp fjerner all tvil rundt sin framtid i Liverpool. Han har skrevet under en kontrakt som strekker seg til sommeren 2026.

Av NTB | 28.04.2022 18:30:50

Sport: Liverpool bekreftet avtalen torsdag. I en video forteller Klopp at han utvider oppholdet på Merseyside med to år. Tyskerens opprinnelige kontrakt varte til 2024.

Tidligere har han vært åpen for tanken om å ta fotballpause etter 2023/24-sesongen. Den ideen er nå lagt vekk.

– Det er mange ord jeg kunne brukt til å beskrive følelsen av denne nyheten. Glad, ydmyk, velsignet, privilegert og spent vil være en start. Det er så mye å elske med dette stedet. Jeg visste det allerede før jeg kom hit, og nå vet jeg det enda bedre, sier Klopp i et klubbintervju.

Tyskeren har vært Liverpool-manager siden høsten 2015, og de siste årene har han hatt stor suksess. Klopp ledet de rødkledde til Champions League-triumf i 2019 og Premier League-tittelen året etter. Sistnevnte var klubbens første ligatrofé på 30 år.

I disse dager kjemper Liverpool om en historisk tittelkvadrupel. Klopps menn har allerede vunnet ligacupen, og kan også hente hjem pokalene i ligaen (ett poeng bak Manchester City), mesterligaen (leder 2-0 over Villarreal i den første semifinalen) og FA-cupen (finale mot Chelsea neste måned).

(©NTB)