Menu
Liverpool-manager Jürgen Klopp vil trolig ha den spanske midtbanestjernen Thiago klar til mesterligafinalen. Foto: Jon Super / AP / NTB

Klopp har trolig toppet Liverpool-tropp i mesterligafinalen

Jürgen Klopp vil høyst sannsynlig ha et tilnærmet fulltallig Liverpool-mannskap å ta av i lørdagens mesterligafinale mot Real Madrid.

Av NTB | 27.05.2022 17:30:53

Medisin og helse: Det opplyste den tyske Liverpool-manageren om på pressekonferansen foran oppgjøret fredag.

Liverpool har de siste ukene slitt med skader på nøkkelspillere, der både Fabinho, Salah og Thiago har måttet forlate gressmatta med kjenninger i henholdsvis lår, lyske og kne.

I Premier League-avslutningen mot Wolverhampton måtte Thiago av banen midtveis, mens Salah fikk sine første minutter etter sin skade. Nå ser det ut til at alle er klare til å jage klubbens tredje tittel for sesongen.

– Det ser bra ut både for Thiago og Fabinho. Thiago trente med laget i går og Fabinho trente som normalt, sa Klopp.

– Du kan prøve ditt beste på å si at det bare er en vanlig kamp, men vi merker på oppstyret rundt at det er noe spesielt. Det er sesongens siste kamp og en kamp alle vil spille, sa Alexander-Arnold.

Liverpool var i posisjon til å kunne vinne Premier League foran den siste runden forrige helg, men med Manchester Citys snuoperasjon mot Aston Villa var det de lyseblå som til slutt kunne juble.

– Det har vi lagt bak oss, fortsatte høyrebacken.

– Jeg er glad kampen er her av tusen grunner, sa Klopp innimellom noen kunstpauser.

– Krigen pågår enda og det må vi tenke på. At kampen ikke spilles i St. Petersburg er den rette meldingen å sende. Vi spiller denne kampen for folket i Ukraina, fortsatte han.

Kampen har avspark klokken 21 lørdag kveld. Der er Liverpool ute etter revansj etter tapet i 2017/18-utgaven av turneringen, mens Real Madrid jakter sin 14. tittel i den gjeveste klubbturneringen.

Til stede på pressekonferansen var også Liverpools backpar Andrew Robertson og Trent Alexander-Arnold.

Finalen skulle opprinnelig spilles i russiske St. Petersburg, men den ble flyttet til Frankrike grunnet Russlands krigføring i Ukraina. Klopp fikk underveis spørsmål om hva han syns om det, og tyskeren var tydelig preget da han svarte.

(©NTB)

Flere nyheter: