Menu
Jürgen Klopp håper å ha skadefri tropp til ligaavslutningen mot Wolverhampton. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Klopp håper å ha skadefri tropp: – Tar det derfra

Jürgen Klopp satser på at han kan velge fra en stall uten skader i sesongavslutningen mot Wolverhampton søndag, men vet ikke hvor mye alle blir involert.

Av NTB | 20.05.2022 11:46:05

Sport: Klopp har hatt flere skadebekymringer den siste tiden. Først måtte midtbanegeneral Fabinho ut med hamstringskade, før både Mohamed Salah (lyske) og Virgil van Dijk (kne) måtte forlate banen i FA-cupfinalen mot Chelsea.

Hele trioen mistet midtukeoppgjøret mot Southampton, men Klopp både håper og tror at de alle vil være involverte på noen måte i sesongens siste ligakamp mot Wolves hjemme på Anfield.

– Mo (Salah) vil ikke ta noen risiko. Det er ingen tvil om det, men han ser bra ut. Jeg håper de alle kan være i hvert fall på benken, men jeg er ikke helt sikker. Vi får ta det derfra, sa Klopp på pressekonferansen fredag.

Han opplyste også om at Joe Gomez, som gikk av til pause mot Southampton, trolig er frisk. Han skal gjennom en siste sjekk for sikkerhets skyld.

– Stevie vil nok ta det 100 prosent seriøst uten at jeg trenger å ringe ham, sa Klopp.

Gerrard fikk aldri løftet ligatrofeet i sin tid som Liverpool-spiller, og engelskmannen har de siste ukene fått flere spørsmål om hans motivasjon til å hjelpe gamleklubben.

– Jeg forventer at han får en virkelig god mottakelse. Han er en av de viktigste spillerne jeg har hatt, sier Klopp.

– En Liverpool-legende, avsluttet tyskeren.

Liverpool må slå Wolves for å ha mulighet til å vinne Premier League, men er også avhengige av at Manchester City avgir poeng mot tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard og Aston Villa.

På pressekonferansen ble det også bekreftet at Divock Origi er ferdig i Liverpool etter sesongen. Belgierens kontrakt går da ut, og partene er ikke blitt enige om forlengelse.

(©NTB)