Menu
Jürgen Klopp håper å ha skadefri tropp til ligaavslutningen mot Wolverhampton. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Klopp forventer å ha skadefri tropp: – Tar det derfra

Jürgen Klopp tror han vil kunne velge fra en skadefri spillerstall i sesongavslutningen mot Wolverhampton søndag, men vet ikke om hvor mye de vil involveres.

Av NTB | 20.05.2022 11:31:03

Sport: Klopp har hatt flere skadebekymringer den siste tiden. Først måtte midtbanegeneral Fabinho ut med hamstringskade, før både Mohamed Salah (lyske) og Virgil van Dijk (kne) måtte forlate banen under FA-cupfinalen mot Chelsea.

Hele trioen mistet midtukeoppgjøret mot Southampton, men Klopp både håper og tror at de alle vil være involverte på noen måte i helgens siste ligakamp mot Wolves hjemme på Anfield.

– Mo (Salah) vil ikke ta noen risiko. Det er ingen tvil om det, men han ser bra ut. Jeg tror de alle kan være i hvert fall på benken, så får vi ta det derfra, sier Klopp.

Han opplyste også om at Joe Gomez, som gikk av til pause mot Southampton, trolig er frisk. Han skal gjennom en siste sjekk bare for sikkerhets skyld.

Liverpool må slå Wolves for å ha mulighet til å vinne Premier League i år, men er også avhengige av at Manchester City avgir poeng mot tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard og Aston Villa.

– Stevie vil nok ta det 100 prosent seriøst uten at jeg trenger å si noe, sa Klopp.

(©NTB)

Flere nyheter: