Menu
Liverpools Trent Alexander-Arnold møter Atlético Madrid borte i Champions League tirsdag. Foto: Jon Super, AP / NTB scanpix

Klopp før Madrid-retur: – Atlético er en resultatmaskin

Jürgen Klopp mener laget hans står overfor en av de mest vriene bortekampene man kan tenke seg. Atlético Madrid er motstander tirsdag.

Av NTB | 17.02.2020 20:01:44

Sport: – Dette er en av de vanskeligste oppgavene en fotballspiller kan stå overfor. Atlético Madrid er en resultatmaskin som kan skvise ut et resultat. Ja, det er et lag i en ombyggingsfase, men det kjemper med alt det har, sa Klopp på en pressekonferanse mandag.

Det er den første kampen i åttedelsfinalen i mesterligaen som gjelder denne gangen. I juni i fjor slo Liverpool Tottenham 2-0 i finalen i Champions League samme sted.

– Mange av drømmene våre ble til virkelighet i finalen da, men vi kan ikke dvele for mye ved fortiden. Målet vårt er å gi oss selv en bra mulighet til å henge med videre i turneringen. Vi vet at det blir vanskelig (mot Atlético Madrid), sa Trent-Alexander Arnold.

– Vi har selvtillit og tror på oss selv. Det forandrer seg ikke samme hvem vi møter,

Atlético Madrid har en svak sesong i ryggen. Det ble finaletap i den spanske supercupen. Klubben røk ut av den spanske cupen mot et lag fra tredje nivå.

Atlético har 13 poeng opp til tabelltoppen i La Liga og er helt avhengt i gullkampen.

(©NTB)

Flere nyheter: