Menu
Jürgen Klopp så sitt Liverpool-lag forsvinne ut av FA-cupen da laget tirsdag tapte for tredje gang på de fire siste kampene. Han lover å slå hardt tilbake. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP / NTB scanpix

Klopp etter tre tap på fire kamper: – Ikke synes synd på oss

Liverpool-manager Jürgen Klopp er i en ny situasjon denne sesongen. Tirsdag måtte han forklare lagets tredje tap på de fire siste kampene.

Av NTB | 04.03.2020 00:01:25

Sport: – Ingen trenger å synes synd på oss. Vi kommer til å vinne fotballkamper igjen, og det har vi tenkt å gjøre allerede lørdag, sa han til BBC etter 0-2-tapet for Chelsea i FA-cupen.

– Jeg skulle ønske dere ville slutte å nevne Watford-tapet (i serien lørdag). I dag fortjente vi å tape fordi Chelsea scoret to ganger og vi gjorde kjempetabber ved begge målene, sa Klopp.

– Etter det første målet var det en helt åpen kamp. Vi hadde flere store sjanser, men etter hvert trengte vi friske bein, og derfor gjorde jeg endringer. Guttene gjorde et godt forsøk, men måten det andre målet kom var et problem.

Mens Liverpool hang godt med i første omgang, var Chelsea klart best etter pause.

Liverpool spilte 44 Premier League-kamper på rad uten tap før helgens smell mot Watford, men har med 0-1 mot Atlético Madrid i første åttedelsfinale i mesterligaen nå tapt tre av de fire siste kampene. Neste uke venter returkampen mot den spanske klubben.

– Jeg er ikke interessert i Atlético Madrid, nå handler det bare om Bournemouth. De kjemper med nebb og klør, og de var gode mot Chelsea, sa Klopp om helgens motstander.

– Vi vet at vi må forbedre oss. Vi må takle dette. Det har ikke vært de tre beste ukene for oss, men vi har sjansen til å gjøre de tre neste ukene til de beste, og det er planen.

(©NTB)

Flere nyheter: