Menu
Barcelona har ni dager på seg til å skaffe 200 millioner kroner for å få registrert Jules Koundé. Foto: Joan Monfort/AP Photo/NTB.

Klokken tikker for Barcelona – ni dager på å skaffe 200 millioner

Barcelona-ledelsen jobber på spreng med å få inn 200 millioner kroner for å kunne registrere Jules Koundé. 1. september er fristen for å registrere spillere.

Av NTB | 22.08.2022 08:20:51

Sport: Den franske midtstopperen ble presentert som Barcelona-spiller 28. juli, men er fortsatt ikke registrert for La Liga-spill. Ifølge den spanske avisen AS trenger klubben å få inn 200 millioner kroner for å kunne få ham klarert for La Liga-spill.

Avisen skriver at Barcelona jobber på spreng med å få gjennom flere spillersalg for å skaffe frisk kapital og dermed møte La Ligas finansielle bestemmelser. De heteste ryktene går på at Memphis Depay skal til Juventus og at Pierre-Emerick Aubameyang skal fylle tomrommet etter Timo Werner og Romelu Lukaku i Chelsea.

Barcelona skal også prøve å få solgt unna Samuel Umtiti, Martin Braithwaite og Sergiño Dest.

I tillegg til Koundé har katalanerne også hentet inn Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen og Franck Kessie. De ble alle registrert 12. august.

Koundé har måttet se de to første seriekampene fra tribunen. Barcelona sesongåpnet med uavgjort og 0-0 hjemme mot Rayo Vallecano, før de knuste Real Sociedad 4-1 på bortebane.

(©NTB)