Menu
Fotballpresident Lise Klaveness sier at de kan ha Martin Sjögrens erstatter klar allerede neste uke. Foto: Terje Pedersen / NTB

Klaveness sikter mot å kunne annonsere ny landslagssjef neste uke

Fotballpresident Lise Klaveness avslører overfor Dagbladet at Martin Sjögrens erstatter som landslagssjef for kvinnelandslaget kan offentliggjøres neste uke.

Av NTB | 28.07.2022 12:30:58

Sport: – Vi arbeider med å få på plass nytt trenerteam til A-landslaget vårt som også kan lede laget i VM-kvalikkampene i september. Vi kommer snart i mål og sikter mot å kunne offentliggjøre en beslutning mot slutten av neste uke, sier Klaveness til Dagbladet.

Martin Sjögren fikk sparken som landslagssjef for kvinnelandslaget etter skuffende prestasjoner under EM i England og NFF bekrefter at de for alvor nærmer seg en avgjørelse rundt hvem som skal ta over.

Hege Riise nevnes som en av de heteste kandidatene til å ta over jobben etter at hun ledet Norges J19-landslag i EM-finalen. Finalen var Norges første siden 2011.

Avisen skriver at Klaveness ikke ønsker å kommentere konkrete navn eller detaljer i prosessen rundt ansettelsen, og at arbeidet holdes internt til beslutningen er tatt.

I september spiller Norge VM-kvalikkamper mot Belgia og Albania.

(©NTB)