Menu
New York City feirer scoring i 4-1-seieren over CF Montréal. Før kampen heiste Ronny Deilas lag mesterbanneret for fjorårets MLS-tittel. Foto: Eduardo Munoz Alvarez, AP / NTB

Klar seier for Deilas lag da MLS-tittelen ble feiret

Ronny Deila og hans New York City-lag heiste mesterbanneret i sin første hjemmekamp i MLS i år, og markerte begivenheten med 4-1-seier over CF Montréal.

Av NTB | 12.03.2022 21:25:20

Sport: Det var en kjølig ettermiddag på Yankee Stadium, og lagene brukte oransje ball fordi det var varslet snøvær, men fire scoringer varmet hjemmefansen. Den første var nok den flotteste.

I kampens 7. minutt bet City-laget seg fast i offensiv sone etter en dødball, og Keaton Parks vippet ballen inn i feltet. Talles Magno nikket ned til Alex Callens, som hogg til på volley og laget kremmerhus av nettet. Deila jublet vilt på sidelinja.

City doblet ledelsen i det 20. minutt etter at høyt press førte til en ballerobring rett utenfor motstanderens 16-meter. Victor Wanyama spilte ballen blindt på tvers, og den gikk rett til Santiago Rodriguez, som lobbet følsomt over keeper.

Innbytter Zachary Brault-Guillard reduserte tidlig i den andre omgangen, men Magno økte ledelsen da han raget høyest på Andres Jassons innlegg og stanget ballen i mål. Thiago Andrade fastsatte resultatet alene med keeper etter en ny ballerobring.

City-laget er inne i et hektisk program og spiller tirsdag om semifinaleplass i Concacafs mesterliga. Laget har 3-1-ledelse å gå på fra hjemmekampen mot Comunicaciones fra Guatemala.

(©NTB)