reklame for Sheiken Bowling
Menu
Johannes Høsflot Klæbo får hjelp av en amerikansk fysioterapeut til å bli kvitt skaden. Foto: Norges Skiforbund / NTB

Klæbo får hjelp av amerikansk fysioterapeut: – Har troen

Johannes Høsflot Klæbo får hjelp av den amerikanske fysioterapeuten Megan Stowe i jakten på å få bukt med lårskaden sin, skriver VG.

Av NTB | 14.11.2022 18:11:14

Sport: Klæbo har trøblet med en skade i hamstringen siden midten av juli. I snart 18 uker har han slitt med skaden. Han har ikke kunnet gjennomføre en eneste økt av den tradisjonelle myrtreningen i Bymarka i Trondheim. Klæbo har trent alternativt i jakten på å bli bra til sesongstart.

Nå har han hentet inn amerikansk hjelp for å bli kvitt trøbbelet, sier han til VG.

– Dette skal gi ekstra støtte for at skaden skal leges. Megan Stowe er dyktig, og vi har tro på at dette skal gjøre sitt til at jeg blir kvitt skaden, sier Klæbo til VG.

Klæbo kom i kontakt med Stowe da han var på høydeleir i amerikanske Utah tidligere i høst og fikk hjelp der. Hun er utdannet fysioterapeut og bor i Midway i Utah. Ifølge team Klæbo har hun jobbet for NBA-laget Milwaukee Bucks (basketball) og i flere andre idrettsmiljøer, også langrenn, skriver VG.

Stowe kom til italienske Livigno hvor Klæbo var på høydetrening 4. november, og ble med hjem igjen til Trondheim 11. november. Stowe skal være i Norge til 23. november etter planen for å behandle fjorårets verdenscupvinner.

(©NTB)