Menu
Johannes Høsflot Klæbo etter den dramatiske innspurten med stavbrekk under langrenn 50 km for menn under VM på ski 2021 i Oberstdorf, Tyskland. Foto: Lise Åserud / NTB

Klæbo: Dette føles som den vanskeligste dagen i hele karrieren min

Johannes Høsflot Klæbo bryter tausheten etter VM-disken i et innlegg i sosiale medier, og skriver at det er den verste dagen i karrieren hans.

Av NTB | 07.03.2021 19:53:13

Sport: Klæbo gikk først i mål på VM-femmila, men ble diskvalifisert etter en situasjon som endte med stavbrudd for Aleksandr Bolsjunov på oppløpet.

– Dette føles som den vanskeligste dagen i karrieren min. Jeg følte meg sterk i dag, og hadde god kontroll i hele løpet. Dere kan se selv hva som skjedde og dømme for dere selv, skriver Klæbo på Instagram.

– Jeg må være ærlig og si at det har vært mye frustrasjon og sinne etter løpet. Jeg har sett fram til dette lenge, og det var hovedmålet mitt denne sesongen, skriver Klæbo.

Han påpeker at han aldri har vært så godt forberedt før et løp tidligere.

– Jeg skal være forsiktig med å si hva jeg har i tankene nå, men uansett er jeg veldig skuffet over måten FIS håndterte situasjonen på, og over den endelige avgjørelsen. Nå ser alt mørkt ut, men jeg kommer tilbake. Jeg trenger bare litt tid, skriver Klæbo.

(©NTB)

Flere nyheter: