reklame for Utvik Autoservice
Menu
KLAR FOR SOMMER-EVENTYR: Bingosjefen Joar Levemann Førde (40) sammen med kameraten Leif Einar Lothepus Lothe (50) ombord på skipet Iwan til kai i Odda. FOTO E. Solberg / Radio Haugaland

Kjører kreativ sommerbingo

Joar Levemann og Bingokanalen skal servere bingo hver onsdag kveld gjennom hele sommeren. Hver uke vil du kunne vinne opp til 100.000 kroner i tillegg til 25.000 i andre premier.

Av Egil M Solberg | 17.06.2020 10:54:35

Bingo: Med koronatiltak og smått med festivaler denne sommeren, har Levemann et alternativ.

– Vi har bingofestival hver eneste onsdag kveld. Da møtes vi via Facebook-live, på DAB og nettradio for å kose oss med bingo, sier Levemann til Radio Haugaland.

Den siste uken gikk de tom for bingoblokker, men nye blir sendt ut i løpet av dagen. Du kan også kjøpe bingoblokker online.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

– Det er nå over 100 utsalgssteder og mange vil være med for å spille. Da må vi trykke opp flere bingoblokker enn ventet, sier bingosjefen.

En rekke campingplasser tilrettelegger for bingo denne sommeren. Dermed kan ferierende være med i bingofellesskapet og følge trekningen på storskjerm, forteller Førde til Radio Haugaland.

– I kveld er det hele 6 lykketall for å vinne 100.000 kroner og vinnermulighetene har aldri vært større. I tillegge er det 25.000 i andre premier, forteller han.

Nå er det også kjøpt inn noe nytt studioutstyr som skal gjøre det mulig å få med bingospillere på sendingen.

Hør intervjuet på vår podcast

Flere nyheter: