reklame
Menu
Kjetil Jansrud har blitt far. Han og samboeren Benedicte Isabel Mortensen fikk en datter søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Kjetil Jansrud har blitt pappa

Kjetil Jansrud og samboeren Benedicte Isabel Mortensen har fått en datter. Barnet som ble født søndag 26. juli skal hete Frøya.

Av NTB | 30.07.2020 21:02:58

Sport: Det kunne alpinisten stolt meddele på Instagram torsdag.

– Velkommen til denne verden, Frøya. Forrige søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet mitt. Jeg klarer ikke engang å begynne med å beskrive følelsene av å være til stedet og se Benedicte kjempe gjennom timer med fødsel og til slutt ende opp med å holde datteren vår i hendene mine, skriver Jansrud.

Paret har vært sammen siden 2017 og får sitt første barn sammen. Mannen med OL-gull i super-G i Sotsji 2014 er tydelig stolt av både samboeren og datteren.

– Jeg er så utrolig stolt av deg min kjære. Frøya er perfekt og vi er hodestups forelsket, avslutter Jansrud.

(©NTB)

Flere nyheter: