Menu
Dan Kissel jubler for scoring. Han avgjorde oppgjøret mot Frisk Asker tirsdag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Kissel avgjorde mot Frisk Asker med perlescoring to sekunder før slutt

Oppgjøret mellom Frisk Asker og Stavanger så ut til å gå til spilleforlegning, men en herlig soloprestasjon av Dan Kissel sørget for borteseier 3-2.

Av NTB | 07.01.2020 21:39:41

Sport: Frisk var inne i Stavangers sone med bare åtte sekunder igjen, før gjestene brøt og satte fart. Pucken endte hos Dan Kissel, som dro av tre Frisk-spillere og plasserte pucken lekkert i mål. Da sto det 59.58 på kampuret.

Hjemmelaget klarte – naturlig nok – ikke å komme tilbake og utligne med to sekunder igjen på klokka.

3-2-seieren gjør at Stavanger nå er 17 poeng foran Storhamar på 2.-plass, med en kamp mer spilt. Stavanger har bare tapt tre kamper denne sesongen.

Frisk hadde mulighet til å ta seg forbi Lillehammer på 3.-plass med seier, men er fortsatt nummer fire med 50 poeng.

Etter en målløs førsteperiode scoret Stavanger to mål på åtte minutter i starten av den andre.

Brady Brassart satte inn 1-0 fra kloss hold etter bare ett minutt og 28 sekunder av den andre perioden. Gjestene kloret seg fast i Frisks sone etter en dropp, og fra nærmest død vinkel pirket Brassart inn kampens første.

Åtte minutter senere satt den igjen for Stavanger. Dan Kissel fikk pucken bak mål og spilte til Nolan Zajac, som hamret pucken i nettaket.

Frisk hang i tauene, men kom seg kraftig tilbake i den tredje perioden. Endre Medby reduserte til 1-2 i overtall etter et skudd fra distanse etter drøye 48 minutter.

Og bare tre minutter senere var lagene like langt etter scoring av evigunge Anders Bastiansen. Petter Kristiansen tok en runde rundt målet til Stavanger og fant en åpen Bastiansen, som fra en meter lirket inn 2-2.

Det så ut til å ebbe ut i 2-2 og spilleforlegning, men det endte altså 3-2 til gjestene etter Kissel-scoring med to sekunder igjen. Det var hans 16. mål denne sesongen.

Men det så lenge ut til at lagene skulle få med seg minst ett poeng hver fra oppgjøret.

(©NTB)

Flere nyheter: