reklame for smiaa
Menu
Joshua King har testet positivt på koronavirus. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

King smittet av koronaviruset: – Jeg føler meg ikke bra

Joshua King har som den femte spilleren i det norske landslaget fått påvist koronasmitte. Han har vært syk de siste dagene etter først å ha testet negativt.

Av NTB | 20.11.2020 15:53:18

Sport: Det var Kings klubb Bournemouth som meldte om den positive prøven via Twitter fredag ettermiddag.

Til Dagbladet sier landslagsspissen at han reiste til England søndag og fikk covid-19-symptomer tirsdag kveld.

– Jeg var tett i brystet. Da jeg sto opp onsdag, var jeg også dårlig. Jeg kontaktet legen. De ba meg komme selv om jeg ikke følte meg bra. Jeg ble sendt hjem uten å ha vært i kontakt med lagkamerater. Torsdag morgen testet de meg, sier King.

Samtlige spillere i den norske landslagstroppen ble plassert i karantene sist fredag fordi Omar Elabdellaoui testet positivt på viruset. Han og King omgås ofte på landslagssamlinger.

– Omar og jeg henger sammen på landslagssamling. Vi spiller bordtennis og Fifa sammen, sier King.

Bournemouth-spissen sier at han ikke føler seg bra, men bedre fredag enn torsdag.

– I går var det ganske ille. Jeg følte meg svak, jeg hadde vondt i hele kroppen, jeg hadde ikke matlyst, jeg hadde ikke smak og jeg hadde ikke lukt. Jeg føler meg bedre i dag.

Tidligere fredag opplyste Norges Fotballforbund at de hjemlige spillerne Patrick Berg, Markus Henriksen og Marius Lode, som har vært i karantene på spillerhotellet i Oslo, er smittet.

King må isoleres hjemme i ti dager fra første dag med symptomer. Samtidig har klubben hans startet jobben med å kartlegge 28-åringens nærkontakter.

(©NTB)

Flere nyheter: