Menu
Joshua King, her fra kampen mot Manchester United forrige runde, scoret igjen. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

King-scoring til ingen nytte – Leicesters superduo sørget for seier

Joshua King scoret igjen for Watford, men Leicesters James Maddison og Jamie Vardy ble et nummer for store for den nyopprykkede klubben og vant 4-2.

Av NTB | 28.11.2021 17:15:39

Sport: King scoret sitt femte mål for sesongen. Scoringen kom etter en halvtimes spill på straffespark. Leicester-keeper Kasper Schmeichel kastet seg riktig vei, men avslutningen til King var hard og presis i det høyre hjørnet og sørget for 1-1.

Leicesters James Maddison hadde sendt Leicester i føringen etter et kvarter.

Like etter utligningen dukket Vardy opp og ordnet ny ledelse etter flott forarbeid av Maddison. Vardy avsluttet fint over Watford-keeper Daniel Bachmann. Og det skulle bare ta åtte minutter før duoen var frampå igjen. En corner fra Maddison ble stusset på nydelig vis av Vardy bort i det lengste hjørnet til 3-1.

2-3-målet ga blod på tann for Watford, men Leicester sikret seieren ved Ademola Lookman 22 minutter før full tid med scoring på en retur.

Kings Watford ligger på 16.-plass etter den 13. serierunden.

Everton er uten seier på de sju siste kampene.

I 2. omgang begynte det å snø tett i Leicester. På den første søndagen i advent var Leicester gavmilde i snødrevet: Dennis snappet opp ballen fra Leicester-forsvarer Timothy Castagne og ventet ut keeper før han vippet ballen i mål.

Brentford tok seg forbi Everton på tabellen etter at Ivan Toney sørget for 1-0-seier. Kristoffer Ajer var ikke med i Brentford-troppen på grunn av skade.

(©NTB)

Flere nyheter: