Menu
Joshua King i duell med Sergio Ramos under lørdagens EM-kvalifiseringskamp i Valencia. – Jeg kan ikke huske sist jeg spilte mot en så vennlig stopper, sa han etterpå. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

King: – Ramos en usedvanlig vennlig stopper

Joshua King ble overrasket i sitt møte med Spanias omstridte verdensstjerne Sergio Ramos lørdag.

Av NTB | 24.03.2019 09:35:26

Sport: – Jeg synes jeg klarte meg ganske fint mot en av verdens beste stoppere. Ramos er kjent for å være stygg og skitten, men jeg kan ikke huske sist jeg spilte mot en så vennlig stopper, sa den norske landslagsspissen.

– Jeg pratet med ham gjennom hele kampen. Det er gøy å spille mot en av verdens beste, og jeg synes jeg klarte meg fint.

Ramos har skaffet seg et dårlig rykte, men King fant ikke at kartet stemte med terrenget.

– Jeg har ikke sett alle kampene hans, men jeg synes alle taklingene hans var fair, og han framsto som en god sportsmann. Han vant noen dueller, og jeg vant en del. Jeg synes det var en god kamp, sa King.

Han scoret sitt 13. landslagsmål da han utlignet til 1-1 på straffespark og er dermed på delt 20.-plass med Arne Larsen Økland, Pål Jacobsen og Finn Berstad på Norges scoringsliste gjennom alle tider.

Det hjalp ikke Norge til poeng all den tid Ramos ble matchvinner med sitt 17. landslagsmål, og det femte på Spanias seks siste kamper.

– Det var synd at vi slurvet litt mot slutten og tapte, men vi ga dem kamp, sa King.

(©NTB)

Flere nyheter: